BOOSTER PAGI: Disayangi Pelanggan Hingga Ke Mati: Strategi Menambah Hati PelangganSaya Fauzul Na’im ishak dengan berbesar hati menjemput Tuan dan Puan sahabat yang mengikuti BOOSTER PAGI untuk bersama pagi ini, Topik Menarik: Disayangi Pelanggan Hingga Ke Mati: Strategi Menambah Hati Pelanggan

Pada ketika pandemik ini, bisnes tumbuh seumpama cendawan di waktu pagi. Setiap ceruk kawasan ada saja gerai makanan baru. Dalam internet ratusan iklan berlegar-legar dalam ruangan media sosial.

Persoalan produk dan perkhidmatan manakah yang menjadi pilihan pelanggan? Apabila mereka sudah beli bagaimana kita mahu mereka kekal memilih produk dan perkhidmatan kita?

Hari ini 15 Februari 2021, Isnin, Jam 8.30 Pagi, BOOSTER PAGI ingin membawa seorang pakar dalam bidang pembangunan bisnes untuk bersama bagi mengupas tuntas topik ini.

Jemput bersama saya pagi ini jam 8.30 pagi, tetamu undangan pagi ini adalah Tuan Mior Azli Mior Md Isa, Pengurus Besar TNB ILSAS, perunding pembangunan diri dan bisnes, pakar BMC dan sering dijemput untuk berkongsi mengenai Business Model Canvas bersama syarikat-syarikat GLC ternama.

Bersama dengan saya jam 8.30 pagi ini di saluran Youtube Fauzul Naim di: https://jomber.guru/boosterdiri dan saluran Facebook Coach Fauzul: https://www.facebook.com/coachfauzul.

Sama kita bangkit dan pacu kejayaan.

source

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Scroll to Top