FORUM ONLINE KE MANA SELEPAS SPM? KHAS KERJAYA DALAM BIDANG SENI BINA (ARCHITECTURE) DAN UKUR BAH…Alhamdulillah keputusan SPM baru sahaja diumumkan beberapa hari lepas, TAHNIAH buat para pelajar SPM PROMAX atas keputusan yang diperoleh.

NAMUN satu persoalan, KE MANAKAH SELEPAS SPM? Mahu pilih kursus apa? Kerjaya apakah yang paling dikehendaki dalam tempoh 5 tahun akan datang? Apakah yang ada dalam kerjaya-kerjaya paling dipilih sekarang? Masih relevankah? Susahkah mahu belajar dalam bidang-bidang terbabit?

Adakah Anda ada anak-anak yang baru dapat keputusan SPM dan mempunyai persoalan sepertimana di atas? Ataupun Anak-Anak Anda sekarang tengah pening untuk memilih bidang dan masih kabur untuk mengisi borang UPU?

BERITA BAIK!!! Persatuan ALUMNI Sekolah Menengah Sains Machang (ALUMNI SMACH) dengan kerjasama FINE Training Academy Sdn Bhd menganjurkan FORUM ONLINE KE MANA SELEPAS SPM? BIDANG SENI BINA (ARCHITECTURE) DAN UKUR BAHAN (QUANTITY SURVEYOR) & BAHAGIAN PERUBATAN

Khusus untuk adik-adik dan anak anak yang berminat untuk memilih bidang BIDANG SENI BINA (ARCHITECTURE) DAN UKUR BAHAN (QUANTITY SURVEYOR) & BAHAGIAN PERUBATAN

Kami bawakan sesi BACK TO BACK bersama pakar dalam bidang di atas untuk membantu memberikan pencerahan mengenai bidang berkenaan.

source

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Scroll to Top